Notícies

10 Maig 2009

Regal felicita el nou campió d’Europa

Com a patrocinador oficial de l’equip, expressem la nostra felicitació més sincera al nou campió d’E uropa, el Regal FC Barcelona.

“Ens volem unir a la celebració d’aquest brillant triomf que, sens dubte, consagra el nostre equip com un dels grans en la història del bàsquet europeu. Aquesta victòria ressalta valors de l’e quip com ara l’esforç, la professionalitat i la vocació de lideratge, amb els quals ens sentim plenament identificats des de Regal”, ha declarat Enrique Huerta, director general de Regal.

Enhorabona als jugadors, a tot el cos tècnic, a la institució blaugrana en general i, sobretot i fonamentalment, a tots els seguidors d’aquest gran equip.

Felicitats, campions!


Regal, líder a Catalunya

Regal va néixer l’any 1988 com la primera asseguradora de directe a Espanya. Pertanyent al Grupo Liberty Seguros, la marca treballa sobretot en el mercat català, on centralitza el 75 % del seu negoci.

Regal és un dels líders del mercat català, amb un model de directe pel que fa a la subscripció de pòlisses i a la relació amb el client, és a dir, a través del telèfon i Internet. Amb seu a Barcelona, està especialitzada en assegurances d’automòbil, llar i motocicletes. Fa poc ha incorporat assegurances de vida a la seva cartera de productes.

El grup al qual pertany, Liberty Seguros, és un dels grups asseguradors més grans d’Espanya, que a més de la marca Regal engloba també Liberty Seguros i Génesis.

Imagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificaciónImagen vacía usada por codificación