El nostre grupo

Regal s'integra dins del grup Liberty Seguros, que, juntament amb Génesis, pertany a Liberty Mutual Group, tercer grup assegurador en no-vida als Estats Units.

La nostra raó de ser

El Grup té un posicionament sòlid en el negoci d'automòbils i llar, i considera la figura del client el centre de tota l'estratègia. Per això, proporcionar la millor experiència per al client és la nostra raó de ser.

  • Com ens organitzem: els nostres clients marquen la nostra estructura. La nostra organització com a empresa gira també entorn de les persones, basant la nostra estructura en les àrees més properes al client: àrea d'oferta, àrea de servei i àrea comercial.
  • Continuem sumant: avui dia, el Grup Liberty Mutual està present en 20 països, amb més de 900 oficines i 50.000 empleats repartits pels cinc continents. A Espanya som 1.133 persones i treballem a Madrid, Barcelona i Bilbao per a les nostres tres marques: Regal, Liberty Seguros y Génesis.

I un dia vam aterrar aquí

Operem a Espanya des de l'any 2001 atenent els nostres clients a través de Centres de Servei. En aquests centres de servei, grans professionals i equips especialitzats treballen dia rere dia per oferir-te sempre una experiència excel·lent.

Durant més de cent anys, a Liberty Seguros sempre hem tingut el mateix objectiu: assegurar el present i el futur dels milions de persones a tot el món que confien en nosaltres.

CONEIX TOTES LES NOSTRES ASSEGURANCES​