La nostra manera de fer

Les persones són el més important; per això sempre busquem garantir-te una experiència excel·lent amb nosaltres.

La nostra personalitat

Les persones són el més important; per això sempre busquem garantir-te una experiència excel·lent amb nosaltres, tal com fem amb els nostres empleats.

  • Els nostres valors: Orientació al client, compromís, assoliment i actitud positiva.
  • Aquestes són les bases de la nostra cultura i mitjançant les quals desenvolupem la nostra activitat cada dia. Podràs comptar amb nosaltres sempre on i quan ho necessitis i a través del canal que triïs.
  • Aquestes són les bases de la nCada pas que fem, cada acció que desenvolupem, els contrastem amb els nostres valors per assegurar-nos de ser-hi coherents en tot moment.

No ho diem nosaltres, ho diuen els nostres empleats

Liberty Seguros ha estat escollida el 2017 la 1ª millor empresa de més de 1.000 empleats on treballar per l'estudi Great Place to Work. Les persones que formen la companyia van ser les que van participar a l'enquesta, en què van destacar el clima laboral, la companyonia, la flexibilitat horària, la conciliació i les instal·lacions.

  • Promovem el talent
    Apostem pel talent tant dins com fora de la nostra empresa. Per això tenim diverses plataformes que impulsen la formació dels nostres empleats i fomenten la promoció i la mobilitat interna, a més d'oferir ajuda a fills d'empleats a tenir una primera experiència laboral.
  • Responsabilitat amb la societat
    Creiem que una empresa ha de ser responsable amb la societat en què desenvolupa la seva activitat. A més, no entenem la responsabilitat d'una empresa sense que s'hi involucrin els seus empleats; per això, duem a terme entre tots diverses acciones en matèria de discapacitat, seguretat viària i medi ambient.

CONEIX TOTES LES NOSTRES ASSEGURANCES​