Accessibilitat

ACCESSIBILITAT

Regal sempre ha apostat per les noves tecnologies i la qualitat del servei personalitzat. Des que es va crear la nova web de Regal l'any 1996, la tecnologia de la informació s'ha desenvolupat enormement. Al llarg d'aquests anys, ens hem anat adaptant a les noves necessitats i ara ha arribat el moment d'oferir una web totalment accessible. Acomplim els standards del nivell AA establerts per la Web Accessibility Initiative (WAI)

Quan els webs estan dissenyats pensant en l'accessibilitat, tots els usuaris poden accedir en condicions d'igualtat als continguts. Aquesta nova capacitat d'accés al web i als seus continguts per a totes les persones independentment de la discapacitat (física, intel¿lectual o tècnica) o de les que derivin del context d'ús (tecnològiques o ambientals) ha millorat sensiblement i, per tant, també l'usabilitat. A més a més, hem afegit eines tan importants com les preguntes freqüents i els ajuts a cada un dels passos per a demanar el preu d'una assegurança.

Apliquem les següents directrius per a garantir una navegació òptima: Apliquem les següents directrius per a garantir una òptima navegació:

  • Estructuració de les pàgines mitjançant elements d'encapçalament.
  • Control de la presentació de la pàgina amb un full d'estil (css).
  • Definició de les mides del text amb unitats relatives que permetin l'ampliació.
  • Oferta d'alternatives textuals per continguts d'imatge.
  • Programació html i css vàlida segons els estàndards.
  • Identificació clara de cada pàgina mitjançant l'ús de metadades.
  • Ús d' un llenguatge clar i concís en textos, títols i enllaços.
  • Identificació d'aquells enllaços que s'obren en noves finestres.

Aquesta pàgina web està optimitzada per a una resolució de 1024x768 i pels següents navegadors: Microsoft Internet Explorer 6 i superiors i Firefox 3 i superiors.

Per a la correcta visualització d'aquest web, el teu navegador necessita tenir les cookies habilitades. Les cookies de Regal s'associa únicament amb un Usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l'Usuari.

Així mateix, aquesta web utilitza pop ups (finestres d'ajuda, selecció de vehicles, missatges d'error, etc.), pel que, per a una correcta navegació, es recomana no utilitzar cap programa que les inhabiliti.

Per a preservar la privacitat i confidencialitat de la seva informació, moltes de les pàgines d'aquest web estan protegides amb el protocol de seguretat SSL, amb intensitat de xifrat de 128 bits.

Per a una correcta navegació en aquesta modalitat, assegura't de tenir activades les opcions de seguretat en el teu navegador. A Internet Explorer, aquestes opcions es troben en el menú Eines, Opcions d'Internet..., Opcions Avançades, Seguretat. A Netscape, les opcions es troben en el menú Editar, Preferències, Privacitat i Seguretat, SSL.

Comprova a l'opció d'"Ajuda" del teu navegador si admet tal intensitat de xifrat i, si no fos així, et recomanem, per a major seguretat, que ho actualitzis.

Moltes gràcies per utilitzar els serveis On Line de Regal.

CONEIX TOTES LES NOSTRES ASSEGURANCES​