Assegurances de mascotes

Si el teu millor amic et pogués oferir la millor assegurança, seria aquesta. Tanmateix, com que encara no pot, garanteix-li les millors cobertures amb l'assegurança Regal per a mascotes.

Avantatges de contractar la teva assegurança de mascotes amb Regal

Per què cal triar-nos?

Per què cal triar-nos?

Tenim les millors cobertures per a les teves mascotes, perquè elles es mereixen les millors cures que garanteixin la salut i el benestar.

Com que t'importa tenir cura del teu millor amic, t'agradarà l'assegurança Regal per a mascotes. Cada mascota és especial i diferent. Per això protegim el teu animal de companyia en qualsevol situació.

 • Si la teva mascota es perd, t'ajudem a recuperar-la,
  incloent les despeses de localització i allotjament.
   
 • En cas d'accident o malaltia,
  li proporcionarem la millor assistència veterinària. En cas de defunció, les despeses que se'n deriven queden cobertes per ajudar-te en el tràmit més difícil.
   
 • Ens ocupem de tots els danys a tercers i de la responsabilitat civil
  causats per la teva mascota, fins a 300.000 euros.

 

Què ofereix Regal mascotes?

Aquesta assegurança s'adreça als propietaris de gossos i de gats que vulguin protegir la seva mascota i les despeses que pugui causar.

 • En cas de pèrdua, t'ajudem a buscar la teva mascota.
  No només t'indemnitzem les despeses derivades de la inserció d'anuncis a la premsa i la ràdio locals amb l'objectiu de trobar la teva mascota, sinó que, si la localitzen però no te la poden tornar immediatament, també ens fem càrrec de les despeses d'allotjament per assegurar-nos que estigui ben cuidada fins al vostre retrobament.
   
 • Si t'han d'hospitalitzar, cobrim la seva estada en una residència.
  En cas d'accident, malaltia o part del titular de l'assegurança, la teva mascota no quedarà desatesa. Les nostres assegurances de gossos i gats cobreixen l'estada en una residència per a animals, on en tindran cura igual que tu ho faries, durant tot el temps que siguis a l'hospital.

 

T'oferim una àmplia gamma d'assegurances i ofertes molt interessants.

 • Si la teva mascota té un accident, ens encarreguem de les despeses del veterinari.
  Molts accidents són imprevisibles, per la qual cosa la millor arma és estar preparats per fer-hi front. Si atropellen la teva mascota, un altre animal l'agredeix o pateix altres lesions, les nostres assegurances per a gossos i gats cobreixen des de les anàlisis exploratòries i les intervencions quirúrgiques fins als medicaments que siguin necessaris i fins i tot les cures postoperatòries.
   
 • Servei d'assessorament durant les 24 hores
  Disposem d'un equip de professionals que estan a la teva disposició durant tot el dia. Et podem informar dels hotels d'Espanya que admeten animals de companyia i indicar-te quins són els millors cuidadors a domicili i els centres d'ensinistrament.

Com pots contractar la teva assegurança Regal

A Regal t'oferim tots els canals necessaris per contractar i/o posar-te en contacte amb nosaltres. Tu tries la manera:

Per telèfon

ET TRUQUEM GRATIS

 

O truca'ns al  93 489 06 20

Per mitjà del teu assessor

QUINA ASSEGURANÇA ÉS LA MÉS ADEQUADA PER A TU?

Una assegurança individualitzada perquè paguis només pel que realment necessites, amb les cobertures que millor s'adapten a tu.

 

DESCOBREIX-NE ELS BENEFICIS

 

TOTES LES NOVETATS I PROMOCIONS DE REGAL

El secret de trobar una bona assegurança és buscar el servei més complet. Descobreix perquè Regal fa les coses amb sentit comú.
 

TOTES LES PROMOCIONS

 

CONEIX TOTES LES NOSTRES ASSEGURANCES​