Regal

Oferim assegurances personalitzades de cotxe, moto, llar i vida d'una manera directa, àgil i senzilla.

El nostre objectiu: la teva experiència

Treballem cada dia per oferir als nostres clients la millor experiència pel canal que prefereixin, amb assegurances personalitzades perquè paguin només per les cobertures que realment necessiten.

  • Un client, una solució: T'oferim solucions totalment personalitzades, atenent les teves necessitats concretes, siguin quines siguin.
  • On i quan vulguis: Sempre som on i quan ho necessites, i per mitjà del canal que triïs per relacionar-te amb nosaltres. Nosaltres en diem omnicanalitat.

Experiència i confiança

Regal és una marca de Generali, grup assegurador multinacional que és present en més de 60 països, amb més de 450 empreses i prop de 80.000 empleats. Treballem per oferir els millors productes i serveis als nostres clients, amb el suport de pertànyer a un grup amb més de 200 anys d'història i els nostres més de 20 anys oferint solucions asseguradores per telèfon i Internet.

Compromesos amb els nostres clients, els nostres empleats i la societat

Com a integrants del Grup Generali, vivim el nostre propòsit d'ajudar les persones a forjar un futur més segur i sostenible tenint cura de les seves vides i els seus somnis.

  • Compromesos amb la diversitat i la inclusió, promovem diferents iniciatives per augmentar la diversitat, l'equitat i la inclusió al nostre entorn de treball i avançar cap a una societat més justa i sostenible.
  • Com a integrants del Grup Generali, vivim el nostre propòsit d'ajudar les persones a forjar un futur més segur i sostenible tenint cura de les seves vides i els seus somnis.

CONEIX TOTES LES NOSTRES ASSEGURANCES​