Regal

Més de dues dècades al teu costat. Som una de les companyies líders del mercat d'assegurances directes a Catalunya. La nostra especialització en assegurances per a cotxes, motos, llar i vida t'ofereix la possibilitat de trobar l'assegurança que s'adapta millor a les teves necessitats i pagar el preu que s'hi ajusta, ni més ni menys.

El nostre objectiu: la teva experiència

El volem oferir una experiència única que respongui a les teves expectatives i les teves necessitats. Volem ser un referent: la companyia més sòlida, consistent i valorada pels nostres clients.

  • Un client, una solució: T'oferim solucions totalment personalitzades, atenent les teves necessitats concretes, siguin quines siguin.
  • On i quan vulguis: Sempre som on i quan ho necessites, i per mitjà del canal que triïs per relacionar-te amb nosaltres. Nosaltres en diem omnicanalitat.

Professionalitat i proximitat

Dos dels nostres valors principals són la proximitat i la professionalitat; per això tenim més de 500 assessors amb una mitjana de 15 anys d'experiència sempre disponibles i disposats a oferir-te solucions personalitzades des de les nostres tres seus a Espanya: Madrid, Barcelona i Bilbao. Treballem dia rere dia per ser la companyia que vols i et mereixes.

Actitud positiva​

Creiem que una bona experiència per a tu parteix d'una bona experiència dels qui formem part de Regal.

  • Per això duem a terme iniciatives destinades al benestar dels nostres empleats i a la seva felicitat.
  • A més, som una empresa responsable i desenvolupem accions en matèria de seguretat viària, medi ambient i discapacitat.

CONEIX TOTES LES NOSTRES ASSEGURANCES​