Assegurança de cotxe a tot risc: davant de qualsevol imprevist, passi el que passi

Les millors cobertures per a la teva assegurança a tot risc

Danys propis

Ara no t'has de preocupar pels danys que pugui patir el teu vehicle, incloent-hi accessoris de sèrie i extres si estan instal·lats a fàbrica.

Robatori

Et cobrim per robatori del vehicle o danys per intent de robatori i per robatori d'accessoris de sèrie o extres si estan instal·lats a fàbrica.

Pèrdua total

T'indemnitzem en cas de sinistre total del vehicle.

Què inclou aquesta modalitat?

 • Responsabilitat Civil: Cobreix els danys físics i/o materials que puguis causar a un tercer. A més, et donem l'opció d'ampliar la cobertura si ets causant d'un sinistre a tercers que superi l'import establert.
 • Vidres: Cobertura per trencament total o parcial de vidres i per danys als sostres solars, juntament amb la reposició i la col·locació d'aquests elements.
 • Incendi: Cobertura en cas d'incendi del vehicle i dels accessoris de sèrie i extres si s'han instal·lat a fàbrica.
 • Robatori: Cobertura per robatori del vehicle o danys causats per un intent de robatori, incloent-hi els accessoris de sèrie i els extres si s'han instal·lat a fàbrica.
 • Pèrdua total: En cas de sinistre total, quan la reparació supera el 75 % del valor, et garantim la indemnització del vehicle assegurat.
 • Danys propis: Et cobrim els danys propis, inclosos els accessoris de sèrie i els extres si s'han instal·lat a fàbrica.
 • Defensa Legal: Posem a la teva disposició professionals que s'encarreguin de la defensa jurídica, penal, fiances o reclamació de danys sense cap límit. Si tu tries el professional que vols, nosaltres t'ho cobrim fins a 600 €.
 • Defensa Legal ampliada: Posem a la teva disposició professionals que s'encarreguin de la defensa jurídica, penal, fiances o reclamació de danys sense cap límit. I et cobrim fins a 3.000 €.
 • Accidents conductor: Cobrim els danys físics permanents del conductor i indemnitzem els beneficiaris en cas de defunció amb 30.000 €.
 • Accidents conductor amplida: Amb aquesta cobertura ampliada, cobrim els danys físics permanents del conductor i indemnitzem els beneficiaris en cas de defunció amb 100.000 €.
 • Assistència en carretera: Tu ets el primer; t'assistim a qualsevol lloc del món. I assistim el teu cotxe a partir del km 0 a tot Europa i el remolquem on vulguis fins a 100 km.

Paga només pel que necessites i gaudeix de la teva assegurança

Assistència il·limitada

Els quilòmetres no seran un problema per a tu. Assistència des del km 0 fins a la porta de casa teva.

Vehicle de substitució Premium

Algun problema amb el teu vehicle? Tranquil, te´n donem un de substitució fins 45 dies

Danys cinegètics

Si pateixes un xoc accidental amb un animal, tranquil, et cobrim els danys causats al teu vehicle 

Danys meteorològics

El temps ja no és un problema. Cobrim els danys del teu vehicle per fenòmens meteorològics

Lliure elecció de taller

Ets lliure de triar el taller on vols reparar el teu vehicle

La teva assegurança de cotxe en línia sense sortir de casa

No t'ho pensis més: si no vols preocupar-te per res i vols tenir la tranquil·litat d'estar cobert al 100 %, contracta ara la nostra assegurança a tot risc SENSE SORTIR DE CASA. Podràs reparar els danys propis del teu cotxe i oblidar-te de qualsevol imprevist.

Si el teu número de pressupost comença per E6Y11 o la teva pòlissa comença per 06Y1, aquests són els teus documents:

Si el teu número de pressupost comença per W o la teva pòlissa comença per XA, aquests són els teus documents: